Bij het boeken van een shoot krijg je gratis toegang tot mijn client closet, deze bevat mooie jurken die ook te dragen zijn tijdens de zwangerschap.

Maxi dress creme/beige


Deze maxi dress in de kleur crème/beige is te dragen in maat M t/m L en heeft half lange mouwen en veel ruimte voor een zwangere buik maar is ook te dragen zonder zwangerschap.

Maxi dress

bruin/beige


Deze maxi dress in de kleur bruin/beige is te dragen in maat S t/m L en heeft korte mouwen. De jurk heeft een hoge split en is tijdens de zwangerschap ook te dragen met een blote buik.

Maxi dress

groen


Deze maxi dress in de kleur groen is te dragen in maat S/M en heeft korte mouwen. De jurk heeft een hoge split en is tijdens de zwangerschap ook te dragen met een blote buik.

Maxi dress

terra cotta


Deze maxi dress in de kleur terra cotta is te dragen in maat M t/m L en heeft half lange mouwen en veel ruimte voor een zwangere buik maar is ook te dragen zonder zwangerschap.

Kimono

beige/bruin


Deze kimono in de kleur beige/bruin is alleen te dragen met blote buik tijdens de zwangerschap in de maat S t/m XL. Het is mooi om hieronder een neutrale kleur lingerie te dragen.

Maxi dress

wit kant


Deze witte jurk van kant is te dragen met blote buik of onderhemdje tijdens de zwangerschap in de maat S t/m L. Het is mooi om hieronder een neutrale kleur lingerie te dragen.